Деветгодишен британец беше коронован за победител в международно състезание по

...
Деветгодишен британец беше коронован за победител в международно състезание по
Коментари Харесай

9-годишно британско момче спечели европейско първенство по крясък като чайка

Деветгодишен британец беше коронован за победител в интернационално съревнование по вик, откакто даде обещание да стане „ Момче-чайка “.

Купър от Честърфийлд в Дербишър стартира да прави импресии на чайка, когато беше ухапан от една, до момента в който яде сандвич с риба звук – прекарване, което го въодушеви да стане „ Момчето чайка “, по същия метод, по който Питър Паркър се трансформира в Спайдърмен, откакто беше ухапан от паякообразно.

Купър пътува до крайбрежния град Де Пане в Белгия, където се състезава в надпреварата EC Gull Screeching. Той сподели: „ Чувствам, че те [чайките] са в действителност хубаво животно, одобрявам ги поради шума им. Понякога могат да бъдат малко страшни и аз към момента съм малко внимателен да хапвам на плажа, тъй че ето за какво хапвам в дребна палатка. Последното ястие на плажа беше сладолед. "

Неговата майка, Лорън, сподели, че имитациите на Купър са били досадни първоначално, само че по-късно осъзна, че той има гений за това. Тя изясни: " Хората стартират да се обръщат и да търсят чайката. "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР