Децата на Ози Озбърн се опитаха да вразумят“ баща си,

...
Децата на Ози Озбърн се опитаха да вразумят“ баща си,
Коментари Харесай

Ядосаните деца на Ози Озбърн преследваха известен баща след скандал с измама от фризьор

Децата на Ози Озбърн се пробваха да „ вразумят “ татко си, когато научиха за четиригодишната му спекулация с фризьорка, откакто го преследваха, когато той изчезна.

Скандалът с изневярата раздруса фамилията, откакто брачната половинка на музикалната легенда Шарън призна, че е взела свръхдоза и се е заключила в банята, откакто чу за връзката от 2012 до 2016 година със стилистката Мишел Пю. Двойката беше считана за една от най-силните в шоубизнеса преди бомбата преди повече от 10 години.

Ози и Шарън в действителност се разделиха през 2016 година, само че слуховете за бракоразвод по този начин и не се появиха, защото в последна сметка те взеха решение проблемите си. Децата им Кели, Джак и Ейми бяха унищожени, когато истината излезе нескрито, само че татко им се укри, откакто аферата стана обществена.

Отчаян да приказва с него, Джак се опита да наблюдава някогашната звезда на Black Sabbath, защото майка им беше оставена на доста мрачно място. Източници по това време споделиха, че Шарън го е изгонила и тази седмица тя приказва за посл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР