Детелин Пенков е младият мъж, пострадал тежко при произшествието, настъпило

...
Детелин Пенков е младият мъж, пострадал тежко при произшествието, настъпило
Коментари Харесай

В кома е младият мъж, пострадал при инцидент с мотор край Хисаря

Детелин Пенков е младият мъж, потърпевш тежко при произшествието, настъпило на 27 февруари край Хисаря, пише  Според предварителните данни той е управлявал мотоциклет „ ИЖ “ в пресечена околност отвън регулацията на града и при рухване е получил сериозна контузия в региона на главата.
Прочетете още
28-годишният Детелин е настанен в УМБАЛ „ Свети Георги “ в град Пловдив и е в извънредно тежко положение – той е в кома, а лекарите се борят за живота му.

От осъществената първична инспекция е открито, че мъжът не има удостоверение за правоуправление, а по време на придвижване с нерегистрираното моторно транспортно средство не е употребил защитна каска.

Детелин живее в Хисаря и е фамилен.

Майката на младия мъж разяснява, че той е претърпял две черепно-мозъчни интервенции и му следва трета. Средствата, нужни за лекуването, са непостижими за фамилията му.

„ От събота подвига 39 градуса температура. Вливат му парацетамол, аналгин… само че температурата не спада. Днес му направиха скенер. Детето ми е на прага сред живота и гибелта. Моля, помогнете да спася единственото си дете “, прикани Милена Пенкова.

В няколко търговски обекта в град Хисаря са сложени дарителски кутии, с които се набират средства за лекуването на Детелин.

Ако желаете да помогнете, може да го извършите като преведете пари по следната сметка:

BG47STSA93000025238353

Кристияна Петрова Гаригова – брачна половинка на Детелин Пенков



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР