Деспо очевидно прекарва по страхотен начин свободното си време на

...
Деспо очевидно прекарва по страхотен начин свободното си време на
Коментари Харесай

Десподов куфее на сиртаки, кефи се на ергенски живот на о. Сардиния

Деспо явно прекарва по страховит метод свободното си време на остров Сардиния, където живее към този момент 7 месеца. На сиртаки го е научил неговият съотборник в " Каляри " Хараламбос Ликоянис, който му е и най-хубавият другар в тима, дочу HotArena.

Българинът и гъркът са непрекъснато дружно. Кирчо и 25-годишният национал на южната ни съседка ергенуват дружно. Роденият в град Кресна атакуващ футболист сега е без гадже, само че към него въобще не липсва интерес от страна на италианките.

Той се показва чудесно в предсезонната подготовка на " Каляри ", като към този момент наниза няколко гола в контролите. Деспо не отиде самичък в Италия през февруари. Тогава до него бе някогашната му към този момент другарка Веселина. Дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова даже бе решила да се реалокира за непрекъснато при обичания си на слънчевия остров Сардиния. Двамата се събраха през лятото на предходната година, само че внезапно тази пролет се разлюбиха, напомня " България Днес ".

В същото време Десподов не страда изключително, както проличава по всичко. Само през първата си година в Серия " А " той получи 400 хиляди евро. Футболистът прекарва свободното си време, като събира слънчеви лъчи по плажовете или край басейните.

Доскорошната звезда на ЦСКА-София беше платен от новия си клуб за 4,2 милиона евро. Неговият непосредствен човек в тима е Паоло Джулини, брат на клубния необут Томазо. Двамата италианци са правнуци на Васил Радославов, министър-председател на България от царско време, и приказват родния ни език.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР