Десислава и Благой Найденов може и да са разделени, но

...
Десислава и Благой Найденов може и да са разделени, но
Коментари Харесай

Кърти, чисти, извозва: Бившият на Десислава се захвана с нов бизнес, отиде и на див купон

Десислава и Благой Найденов може и да са разграничени, само че другарството посред им продължава. Певицата описа пред Мон Дьо, че е съумяла да запази добритеси връзки с Благой, който постоянно вижда сина си. 

Е, звездата твърди, че е изцяло сама сега, само че Благо сигурно към този момент е вкусил от ергенския живот. Нищо чудно скоро да разберем, че си има нова другарка, само че неотдавна той показа нещо по-интересно.

Виж още: Експлоатация и разхищаване: Скритата цена на облеклата, които носим!

На стори Благо качи публикация за разнообразни строителни услуги, към която има и посочен телефон за връзка. Някои бързо заподозряха, че очевидно Найденов е почнал нов частен бизнес, който несъмнено е рентабилен. Истината е, че не може да се твърди на 100%, че услугите са на негова компания. Напълно допустимо е просто да прави реклама на собствен другар, който се занимава с къртене, почистване и транспортиране на строителни боклуци.

Виж още: Разврат в кухнята! Тези родни инфлуенсърки готвиха дибидюс 

Междувременно боксьорът се отдаде и на див ваучър в мъжки състав. Партито беше в известна столична механа, а присъстващи описаха, че Благо е бил магнит за всички свободни дами в заведението. На този стадий обаче не е ясно има ли си публична половинка, която крие. Найденов не споделя доста неща за себе си в Instagram, само че нещо ни подсказва, че сигурно не е самичък.

Изображение: https://www.instagram.com/blagoynaydenov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР