Деси Фотосесията е на екзотично пътешествие из Африка и от

...
Деси Фотосесията е на екзотично пътешествие из Африка и от
Коментари Харесай

Топ гъзария: Деси Фотосесията шашна с голяма мида, показа и супер изтощена коса в Африка

Деси Фотосесията е на екзотично странствуване из Африка и от дни демонстрира скъпи VIP занимания. Плеймейтката пъчи модифицирани гърди и дупе по африканските плажове. Не излиза наяве къде тъкмо се намира, само че Фотосесията се любува на топ разкош.

Госпожица Фотосесия обаче шашна почитатели със фотография на story в Instagram. Деси сподели огромна и цялостна със сос мида. Е, в случай че би трябвало да сме по-точни... стриди, само че не какви да е, а стриди Рокфелер. Само на скъпи и първокласни храни се любуват родните инфлуенсърки.

Виж още: Андреа сподели зърна, направи тежки разкрития за Анелия и Меди: " Той знае какви ги надроби "

 Instagram

Палавници, вие за какви миди си помислихте, че става дума? За най-нормални, несъмнено! Е, не са елементарни черноморски миди, които ще откриете в кръчмата на вуйна Фана в Созопол, само че въпреки всичко Деси е в Африка, а не на Южното Черноморие.

Не излиза наяве с кого Деси разхожда крачка, само че пък на различен фотос сподели изтощена в краищата коса. Дано плеймейтката не се е боядисвала преди пътуването, тъй като знаем от топ фризьори, че багра и жарко слънце не се схващат добре. Е, тя може и да е с екстеншъни, само че и тяхната поддръжка коства скъпо. Ясно е обаче едно - инфлацията не е засегнала спестяванията на Деси.

Виж още: Най-добрата другарка на Вели Отвертката с viral срам в TikTok 

Изображение: https://www.instagram.com/desi_dimitrov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР