Десетки камили бяха спрени от участие в конкурс за красота

...
Десетки камили бяха спрени от участие в конкурс за красота
Коментари Харесай

Камили бяха дисквалифицирани от конкурс за красота, защото ползвали ботокс

Десетки камили бяха спрени от присъединяване в конкурс за хубост в Саудитска Арабия, защото притежателите са им сложили ботокс или са ги подложили на процедури за възстановяване на външния тип, съобщи Асошиейтед прес. Повече от 40 животни са дисквалифицирани и не могат да вземат присъединяване в годишното съревнование.

Известният саудитски фестивал " Крал Абдулазиз ", който стартира по-рано този месец, кани притежателите на най-красивите камили да вземат участие, като наградният фонд е общо към 66 милиона щатски $.

Строго неразрешени са инжекции с ботокс, лифтинг на лицето и други козметични процедури, целящи да създадат камилите по-красиви. Журито дефинира спечелилия въз основата на формата на главата, вратае, гърбиците и позата на животното.

Оказа се, че тази година десетки животновъди са правили усъвършенствания на устните и носовете на камилите, инжектирали са им ботокс и са употребявали пълнители за отпуснатите лица, както и са давали хормони за подсилване на мускулите.

Фестивалът, който продължава един месец, се организира в пустинята, североизточно от столицата Рияд. Конкурсът за най-красивата камила е най-голямата атракцията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР