ДЕС МОЙНС, Айова (AP) — Ще бъде щатско престъпление човек

...
ДЕС МОЙНС, Айова (AP) — Ще бъде щатско престъпление човек
Коментари Харесай

Губернаторът на Айова подписва законопроект, който дава правомощия на щата да арестува и депортира някои мигранти

Договор за Европейския съюз МОЙНС, Айова (AP) — Ще бъде щатско закононарушение човек да бъде в Айова, в случай че преди този момент му е отхвърлен банкет или е бил отхвърлен от Съединените щати според законопроект, подписан от губернатора Ким Рейнолдс в сряда.

Законът, който влиза в действие на 1 юли, провокира нараснало безпокойствие измежду имигрантските общности в Айова и провокира въпроси измежду правните специалисти и правоприлагащите органи по отношение на по какъв начин ще се ползва. Той отразява част от закон в Тексас, който сега е блокиран в съда.

В Айова и в цялата страна републиканските водачи упрекнаха президента Джо Байдън, че подценява отговорностите си за използване на федералния имиграционен закон, което накара републиканските губернатори да изпратят войски в Тексас и законодателните органи, с цел да предложат разнообразни тактики на държавно равнище.

„ Администрацията на Байдън не съумя да наложи имиграционните закони на нашата нация, излагайки на риск отбраната и сигурността на жителите на Айова “, сподели Рейнолдс в извлечение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР