Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Манол Пейков и

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Манол Пейков и
Коментари Харесай

Пак обиди в парламента! Депутати се винят, че шмъркат и се мажат крем от тестис на усурийски тигър

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Манол Пейков и народни представители от " Възраждане " стигнаха до конфликт в коридорите на Народното събрание. Народните представители се сбутаха и си размениха нецензурни реплики поради спор, почнал още в пленарната зала. Ситуацията беше предизвикана от декларацията на водача на проруската партия Костадин Костадинов против НАТО, на която Пейков му пригласяше от мястото си. Последва замяна на обиди от трибуната от страна на зам.-председателя на " Възраждане " Цончо Ганев и Пейков. Това наложи ръководителя на Народното събрание да разгласи отмора от 10 мин.
Прочетете още
Именно откакто депутатите се запътиха към стаите си в кулоаритеq се стигна до конфликта, защото стаите на " Продължаваме промяната - Демократична България " и " Възраждане " са едни до други. Пейков и депутатите от " Възраждане " бяха разтървани бързо от квесторите и техни сътрудници.

 Всичко стартира с декларацията от името на групата на " Възраждане ", изчетена от водача ѝ Костадин Костадинов от трибуната във връзка 20 години от присъединението на България в НАТО. Костадинов обаче надвиши времето си и Пейков стартира да вика от място " Времето! Времето! ", с цел да му даде знак, че прекалява. И преди този момент е ставало мотив за свади. Самият Костадинов не реагира, само че след него излезе Цончо Ганев, който съобщи: " Само преди няколко дни видяхме депутатите на ПП-ДБ с едни жестове, които останах с усещане, че шмърка някакви вещества по време на съвещание. Той го е пял и различен път това нещо - че нищо на ниска цена не се шмърка тук. Но в този момент за следващ път следим и чуваме един човек със съмнителна персонална хигиена, миришещ от време на време на алкохол да крещи несъответстващо и да вие. Но не е обикновено да имаме толкоз рано заран пияни народни представители, а други - дрогирани ". Затова Ганев още веднъж предложи остарялата концепция на " Възраждане " за надзор с дрегер за алкохол и опиати в Народното събрание, като депутатите сами ще поемат разхода.

Самият Манол Пейков не  остана задължен и също излезе да се изкаже: " Както постоянно, крадецът вика: " Дръжте крадеца ". Г- н Ганев, на който персонално от Русия му изпращат всеки ден за намазване специфичен крем от тестис на усурийски тигър и байкалски шлемник, приказва за хигиената на другите. Човек, който спи с шапчица, тъй като доставката на медикаментите от Русия идва един път на две седмици по обясними аргументи. Господа, спрете, вашата игра завърши, спрете с клеветите. Желая ви доста благополучие и триумфи в бъдещите ви инициативи ".

От групата на " Възраждане " се развикаха по време на изявлението му и не стопираха и след него, по тази причина Желязков даде 10 минути отмора, с цел да се успокоят пристрастеностите, само че те единствено се придвижиха пред пленарната зала, където кореспонденти стопираха Пейков. " Работата на човек, който работи тук като народен представител, е освен да кове закони, а да бъде национален трибун. Това съм аз в тази ситуация. Къде е имало нецензурна дума вътре от естрада! ", сподели Пейков, а кореспондентка го попита: " Значи вие може от естрада да се вършиме на благи и възпитани, а да се биете и да се ритате по коридорите на Народното събрание? ". " Пак интриги ще въртим - стига! Извиних се. На " Възраждане " няма да се извиня, тъй като те не го заслужават. Те ругаят и в залата, и отвън залата. Проблемът е, че те минават непрестанно границата, а те разчитат на това, че ние сме възпитани ", отговори издателят. Около него обаче към този момент се бяха наредили Златан Златанов и Ангел Георгиев от " Възраждане ", които му суфлираха в профил. Пейков още веднъж съобщи: " През живота си не съм слагал алкохол в устата ". Накрая той самичък постави завършек на свадата, като се върна в залата. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР