Депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор,

...
Депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов осъди Велислав Минеков за клевета и на втора инстанция

Депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко осъди и на втора инстанция за обидни и оскърбителен изказвания, които Минеков отправяше в изявления и изявления против него.

На 27 юни Софийският апелативен съд удостовери решението на Софийския градски съд от 31 март предходната година. Така и на втора инстанция бе доказано, че изказванията на Минеков, направени в 16 изявления, са позорящи за положителното име и персоналното достолепие на Вежди Рашидов.

Системните оскърбителен и обидни изказвания на Минеков са безусловно безпочвени и засягат по неприемлив метод положителното име, престижа, креативната кариера и гения на Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко. Да накърниш достолепието на един човек не е независимост на словото, клеветата и обидата не са независимост на словото, а издават тежки комплекси, разясниха адвокати.

Неспиращата фиксация на Минеков върху потвърдения огромен български художник и фамилията му продължава с години. Това принуди Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко да заведе против него и второ дело за клюка и засегнатост, написа 24 часа.

Защитник на Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко е авторитетната адвокатска адвокатска фирма на Менко Менков.

През октомври 2022 година Рашидов разгласи, че ще съди Минеков и за думата " мултак ". 

беше наказан на първа инстанция през април 2022 година за засегнатост и клюка против Рашидов. Софийският градски съд постанови, че тези изказвания на Минеков, направени в 16 изявления, са позорящи за положителното име и персоналното достолепие на Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко. Затова Минеков би трябвало да заплати 19 200 лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР