Дени е на 12 години и от една година се

...
Дени е на 12 години и от една година се
Коментари Харесай

Малкият Дени има нужда от средства за лечение

Дени е на 12 години и от една година се бори с рак на тимусната жлеза.
" Той е лъчезарно и усмихнато дете, което пораства щастливо в нашето любящо семейство до май месец 2019, когато чухме страшната диагноза. Направихме биопсия и откриха, че е тимусен карцином в 4-ти стадии. Стартирахме лекуване с химиотерапия в София, а през декември месец я смениха с различен тип химиотерапия, към която обаче брат ми се оказа алергичен. Въпреки алергията, от която той се подуваше, зачервяваше и обриваше по лицето и тялото, докторите продължиха вливането до май месец 2020 година. " Това споделя братът на Дени.
След следващия скенер се оказа, че туморът не се е повлиял позитивно и има метастази и по белия дроб, хранопровода, лимфни възли и стената на сърцето.
Семейството на Дени намира вяра в " Медицински център за интегративна медицина ", където получава първата позитивна вест и вяра!
Направена е консултация с основния лекар, който дава 80% късмет Дени да бъде оздравял.
 Да помогнем на мама Дари Да помогнем на мама Дари
" Дари за мама Дари " - това моли дребният Александър, който не помни мама здрава, витална и грижеща се за него. Напротив, от най-ранна де...
Лечението е почнало преди три седмици, само че цената му е непостижима за фамилията.
Изготвен е проект, по който курса на лекуване ще бъде 3 месеца и цената ще бъде към 7500 евро като в допълнение би трябвало да се закупят хранителни добавки. До в този момент от лекуването той се повлиява добре, само че в случай че не бъде събрана сумата ще се наложи лекуването да бъде спряно.
" Вярвам, че дружно можем повече и мощно имам вяра във вашата доброта, по този начин както имам вяра мощния дух за живот на моето братче! ", споделя братът на Дени.
Вижте по какъв начин може да
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР