Ден след като гръмна вестта за евентуалното събиране на Саня

...
Ден след като гръмна вестта за евентуалното събиране на Саня
Коментари Харесай

Саня Борисова хвърли бомбата с това разкритие за Ники Илиев и защо НИКОГА няма да се събере с него!

Ден откакто гръмна вестта за възможното събиране на Саня Борисова и Ники Илиев, актрисата персонално пожела да приказва и да разкрие истината. Слуховете, че двамата още веднъж са двойка, пристигнаха след новината, че Саня преви филм, в който някогашният й мъж ще се изяви като артист.

Ники и Саня имаха постоянен брак и фактът, че преди пет години встъпиха в бракоразвод шокира всички. Феновете им се надяваха те да се вземат още веднъж, още повече, че и двамата нямат съществени връзки от този момент. Но не. Саня е безапелационна.

" Не сме и в никакъв случай няма да бъдем гаджета с Ники Илиев. Каквото беше, беше. Но и двамата сме експерти и сме запазили положителния звук, тъй че през днешния ден просто работим дружно и се надяваме да излезе добър артикул от това, което вършим ", сподели тя.

Борисова бе разрушена, когато Илиев й изиска бракоразвод, тъй като го направи той. През призмата на времето и опита си, Саня неведнъж е споделяла с другари, че не би дала втори късмет на любовта им, откакто той я е захвърлил един път.

" Когато нещо се счупи, то остава такова. И да го лепиш няма да е същото, единствено ще вгорчиш живота си. Това ми е за урок, който научих добре. Бях засегната, бях разрушена, само че се събрах. И не бих се " счупила " със същия човек още веднъж, за нищо на света ", безапелационна била Саня Борисова.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР