Ден повече за пасивни действия и почивка. Не е най-доброто

...
Ден повече за пасивни действия и почивка. Не е най-доброто
Коментари Харесай

Нови възможности за Лъвовете, Рибите да се изправят срещу реалността

Ден повече за пасивни дейности и отмора. Не е най-хубавото време за ново начало.

Овен – Днес ще имате податливост към самостоятелност и бунтарство. Вашият предприемчив дух и вашата придирчивост подсказват, че умеете да предизвиквате шанса си. Доверете се на интуицията си и я оставете да ви води към триумфа.

Телец – Ще би трябвало да сте доста дисциплинирани и да употребявате цялата си мощ на волята, с цел да можете да свършите работата си. Поради огромното напрежение, бъдете деликатни и не си го изкарвайте на околните.

Близнаци – Може да зародят непредвидени събития. Трябва да оставите настрани страховете и подозренията си и да потърсите нужната поддръжка, която ще ви разреши да продължите напред с проектите си.



Рак – Сега е моментът да поемете кормилото на живота си и да го насочите накъдето желаете. Чрез някое пътешестване можете да срещнете някой, който може да промени по някакъв метод живота ви или да внесе нещо ново.

Лъв –Вие сте много положително настроени. До края на деня ще се убедите, че когато една врата се затвори зад вас, друга се отваря пред вас. Не се опасявайте да се възползвате от новите благоприятни условия.

Дева – Ще имате доста проекти, които желаете бързо да осъществите и задоволително жизнеспособност и, възторг. Бъдете внимателни и не се впускайте във вземането на значими решения, без първо да сте ги анализирали с лупа.

 дневен хороскоп

Везни –Някои хора желаят прекалено много от вас. Днес поставете ясни граници и не им позволявайте да ги минават. Да, хубаво е, когато правиш услуга на другите или им помагаш, само че не и когато жертваш цялото си свободно време за тях.

Скорпион – Силата, която бяхте изгубили, ще се върне и ще се почувствате като актуализирани. Пред вас се открива интервал, богат на благоприятни условия за възстановяване на икономическото ви състояние, стига да можете да се възползвате от всичко това.

Стрелец –Днес могат да прехвърчат сантиментални искри сред вас и някой, с който се харесвате и има взаимно привличане. Външният тип на хората може да бъде излъган. Първо ги опознайте, преди да си вършиме заключения.

 дневен хороскоп

Козирог – Помислете умерено над нерешените си проблеми, търсете подобаващи решения. Някой се възхищава на спокойствието ви и хладнокръвието. Възползвайте се от препоръките, които ви дават доверени лица и ще почувствате сигурност, че вървите в вярната посока.

Водолей –Някои хора ще се покажат в нова светлина с цялостна смяна. След като са били до момента строги и съществени, ще забележите, че са станали по-нежни и благи. Вероятно ще почувствате, че някой се интересува от вас и посредством кокетничене се пробва да притегли вниманието ви.

Риби – Идеализирате прекалено много човек, който обичате, пренебрегвайки неприятните му черти. Днес някой ще се опита да ви отвори очите, само че вие ще продължите да имате нереалистични показа. Спрете и се изправете против действителността.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР