Демократичен депутат в сряда призова за разследване на пътуването на

...
Демократичен депутат в сряда призова за разследване на пътуването на
Коментари Харесай

Законодателят от Южна Дакота призовава за разследване на пътуването на губернатора на републиканката в Тексас и промоционалното видео на губернатора Ноем

Демократичен народен представител в сряда прикани за следствие на пътуването на републиканския губернатор на Южна Дакота Кристи Ноем до Тексас за стоматологична работа и промоционален видеоклип в която тя възхвалява на лекарите, че са й дали „ усмивка, с която мога да се гордея и в която мога да съм уверена “.

Щатският сенатор Рейнолд Несиба сподели, че в началото е намерил съвсем петминутното видео за просто необичайно. По-късно той прегледа други въпроси и помоли републиканските съпредседатели на комисията по държавни интервенции и одит на законодателната власт да включат въпроса в дневния ред на идната среща на панела през юли за разискване и въпроси.

„ Просто мислех, че е доста чудноват видеоклип за това какъв брой доста й хареса да й вършат зъбите на това съответно място “, сподели Несиба, член на одитната комисия.

Несиба сподели, че се чуди дали Ноем е употребявал държавен аероплан или публични средства за пътуването в Тексас и дали губернаторът е платил за зъболекарската процедура или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР