Делян Пеевски отговори на Николай Денков. Той заяви, че се

...
Делян Пеевски отговори на Николай Денков. Той заяви, че се
Коментари Харесай

Пеевски отговори на Денков: Грижих се 9 месеца за него, а той ме нарече „зло“

Делян Пеевски отговори на Николай Денков. Той съобщи, че се е грижил 9 месеца за Николай Денков. А през днешния ден той го разгласи, за „ най-голямото зло “ в страната.

„ Не мога да допускам, че индивидът, за който се грижих 9 месеца, който видяхте че не се оправя въобще с длъжността на министър председател, и мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на България, приказва такива неща. Оставам тези квалификации на безсилието, в което се намира сега “, съобщи водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

За абсурда в Агенция „ Митници “ Пеевски хвърли виновността на Асен Василев. По думите му точно той постоянно правил назначения там, и цялата отговорност е негова

 „ Дали ще има път обратно, напред, зависи от тях, само че това би трябвало да завърши – да ми звънят непрекъснато, а пред вас да дават странни изказвания. Говори се, че съм бил в централата на ГЕРБ, там съм ходил с Христо Иванов. Сега споделят, че съм зло, с това зло ли бяха 9 месеца “, разяснява Пеевски за връзките му с Политическа партия.

По-рано през днешния ден, в отговори на въпроси във Фейсбук Николай Денков съобщи, че Пеевски е „ най-голямото зло “ в българската политика

„ Няма никакъв късмет ПП-ДБ да направи държавно управление с Движение за права и свободи във водеща настройка. Пеевски сега е най-голямото зло, което се случва в България, тъй като точно той стартира да командва процесите. Той стартира да командва ГЕРБ, в действителност той искаше избори, и ние отиваме на избори поради него. Осъзнаваме чудесно, че казусът на България сега е Пеевски “, съобщи Денков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР