Делото на омбудсмана Мая Манолова срещу Топлофикация София беше отложено

...
Делото на омбудсмана Мая Манолова срещу Топлофикация София беше отложено
Коментари Харесай

Грешка в призовката отложи делото на омбудсмана срещу Топлофикация София и таксите юрисконсулт

Делото на омбудсмана Мая Манолова против " Топлофикация София " беше отсрочено за 18 февруари. Причината е, че простъпка съдът е призовал като ответна страна по производството " Топлофикация ", вместо изпълнителния шеф на сдружението.

Делото е поради отхвърли на сдружението да даде информация за таксите за така наречен " юрисконсултски хонорари ", които прибира от свои длъжници.

На влизане в Софийския градски административен съд, където се гледа делото, омбудсманът напомни, че още през есента на 2016 година е поискала от тогавашната администрация на " Топлофикация " за това защо сдруженията разходва 15 милиона лв., събрани от длъжниците му, за по този начин наречените " юрисконсултски хонорари ". Отговор и досега няма, макар че новото управление пое ангажимент да даде информацията, съобщи Манолова:

" Представете си, откакто омбудсманът не може да получи желана информация от " Топлофикация ", какво се случва с жителите. Отношението в действителност всички го знаят – високомерно, неуважително, надменно, размотаване, администрация ".
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР