Декларация по повод настъпването на Новата година в подкрепа на

...
Декларация по повод настъпването на Новата година в подкрепа на
Коментари Харесай

България, Унгария и Сърбия с обща декларация подкрепят семейните ценности

Декларация във връзка настъпването на Новата година в поддръжка на фамилиите като основа на обществата и на фамилните ценности одобриха във вторник президентите на България, Унгария и Сърбия Румен Радев, Каталин Новак и Александър Вучич. Това оповестява президентската пресслужба. 

" Вярваме, че фамилиите заслужават протекция, помощ и самопризнание от страна на страните и обществата. Ето за какво ние мощно поддържаме политики, които предизвикват благосъстоянието на фамилиите и укрепват фамилната единодушие, обезпечават удобна среда за фамилната основа, дават опция на дамите да се развиват по едно и също време като майки и експерти, поддържат нуждаещите се и обезпечават несъмнено бъдеще за децата ", се показва в декларацията. 

Тя бе инициирана от унгарския държавен глава като резюме на полемиките и диалозите по време на президентската среща на върха по демографските въпроси в Будапеща през септември 2023 година
 Орбан приканва за по-малко суматоха за климата и повече бебета
Орбан приканва за по-малко суматоха за климата и повече бебета

" Европа работи от боязън и страхът ни прави пораженци ", сподели десният водач в четвъртък.

Форумът е годишно събитие, на което политици и специалисти разискват демографските трендове и методите към развиването на политики в поддръжка на фамилията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР