ДАВОС, Швейцария (AP) — Президентът на Израел и ръководителят на

...
ДАВОС, Швейцария (AP) — Президентът на Израел и ръководителят на
Коментари Харесай

Президентът на Израел и главният изпълнителен директор на OpenAI ще участват в Давос в Ден 3 на Световния икономически форум

ДАВОС, Швейцария (AP) — Президентът на Израел и ръководителят на компанията ChatGPT OpenAI ще се появят на Световния стопански конгрес на Четвъртък, третият ден от годишното събиране на елитите в швейцарския курорт Давос, което разисква всичко - от спор до компютри и климат.

Израелският президент Исак Херцог може да се опита да върне фокуса върху тежкото състояние на израелските заложници, държани от Хамас след смъртоносния му набег на 7 октомври в Израел. Голяма част от вниманието на света беше ориентирано към възходящия брой на жертвите в Газа, защото израелските сили водят бурна военна акция, ориентирана към потушаване на въоръжените бойци.

Четиридневната конференция в Давос обхвана необятен набор от тематики, не на последно място опасенията по отношение на изменението на климата и изкуствения разсъдък, който предлага стопански обещания за едни и заплаха за работните места за други.

„ Изкуственият разсъдък към този момент безспорно е най-важният евентуален принос за глобалнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР