Дъщерята на КАПИТАН Том използва ОТНОВО името на баща си

...
Дъщерята на КАПИТАН Том използва ОТНОВО името на баща си
Коментари Харесай

Дъщерята на капитан Том Хана използва ОТНОВО името на баща си, за да продаде имението за £2,25 милиона, след като беше принудена да разруши спа

Дъщерята на КАПИТАН Том употребява ОТНОВО името на татко си - този път, с цел да продаде фамилния дом за голяма сума от £ 2,25 м.

Хана Инграм-Мур, 53, и брачният партньор Колин, 66, продават седемте кревати, откакто безсрамно построиха спа без позволение - след което бяха принудени да го съборят.

Списъкът с парцела демонстрира, че фамилията ВСЕ ОЩЕ нахално печели от обичания Том, като употребява паметта му, с цел да прокара продажбата.

Бюстът на Том без подозрение се вижда напълно в фотосите на основния кулоар в Rightmove.

И „ изказването на притежателя “ гласи: „ Особено специфичен спомен от времето ни тук е по какъв начин татко ми обикаля 100 обиколки в градината, с цел да събере рекордна сума от съвсем £40 милиона за благотворителни организации на NHS по време на пандемията. ”

Подробностите в брошурата прибавят: „ Имотът е благосъстоятелност на фамилията на капитан сър Том Мур, който е прекарал последните си години там, събирайки пари за NHS по време на пандемията на Covid. ”

Друга фотография демонстрира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР