Дъщерята на Илиана и Наско Сиракови организира погача в тесен

...
Дъщерята на Илиана и Наско Сиракови организира погача в тесен
Коментари Харесай

Славея Сиракова с пищна погача. Вижте снимки на малката Емили

Дъщерята на Илиана и Наско Сиракови провежда погача в стеснен фамилен кръг. Това излиза наяве от фотосите, които Славея, само че и Илиана са споделили в обществените мрежи.

" Христос Воскресе! Пожелавам ви да бъдете най-много здрави, щастливи и спокойни. Този ярък празник съответствува с погачата на нашата дребна Емили. Бъди ми здрава, радостна и усмихната звездичке, слънчице и луничке! Нека ангелите бдят над теб и Божията светлина да огрява твоя път! Бъди щастлива и обичана, бит живота и върви самоуверено напред. Ти си нашето благополучие и сбъдната фантазия. Нека очичките ти греят с обич и смеха ти да изпълва дома ни ", написа Славея във Facebook.

Виж още: След ''Ще избягам ли от теб'' в Капките: Проверихме по какъв начин Маги Джанаварова поддържа форма

Снимките събраха хиляди лайкове, а в мненията десетки насочат пожелания за здраве и обич.

В началото на март известната майка на Славея показа, че е станала баба за повторно. 

" Добре пристигнала, божествена Емили. Нека Бог бди над житейския ти път! Бъди здрава, мощна, добра, мъдра, красива, щастлива, смела и благословена! Нека мама Славея и баща Иван, баба Таня и дядо Емил, баба Илиана и дядо Наско, вуйна, чичо, братовчедка ти, прародител и прабаба бъдат доста щастливи с теб! Обичам те, моя неповторима Емили! ", написа тогава щастливата Илиана Раева.

Виж още:

Голямото семейство в този момент е в очакване и на още едно знамение. Другата щерка в семейство Сиракови също е бременна и скоро би трябвало да ражда. Преди дни Илиана показа невъобразим кадър от общата фотосесия с дъщерите ѝ и написа:

" В очакване на още едно малко съвършенство... Щастие по време пандемия и карантина.В началото на пандемията и карантината се появи дребната деликатност и съвършенство Емили! Нашата втора внучка и първа щерка на огромната ни щерка Slaveia Sirakova-Shaila и обичания и Иван! А в този момент с боязън чакаме втората рожба на дребната ни щерка Вили и на шурей ни Жоро... Божествена благословия по време на тестването. Благословия за всички и радостни празници! "

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР