Дъртият рокаджия Димитър Ковачев - Фънки никога не е пестил

...
Дъртият рокаджия Димитър Ковачев - Фънки никога не е пестил
Коментари Харесай

Щерката на Фънки - с повече силикон от Джулката и Отварачката

Дъртият рокаджия Димитър Ковачев - Фънки в никакъв случай не е пестил мнението си за дами като Мара Отварачката и Джулиана Гани - пластмасови и изкуствени, чалга във всеки смисъл на тази дума. Да, но се оказва, че самата дъщеря на известния музикант не им отстъпва по нищо в този аспект - големи силиконови цици на показ, издути джуки - баш това, против което баща й сякаш се бори.

24-годишната щерка на продуцента Карла Ковачева се разнася с по звук грим, менте мигли и всички атрибути на върли фолкаджийки. Залите езици се чудят по какъв начин Фънки е дал благословията, а и парите си, за интервенциите на младата дама, тъй като надали девойката сама си е платила интервенциите. Знаем, че Карла също пее, само че е избрала джаз, а преди време се уреди и с дребна роля в киното във филм на Максим Генчев.



Карла не пести от силикона

В редките си интервюра Ковачева твърди, че татко й я е държал постоянно изкъсо, само че най-малко по външния й тип доста не си проличава. Тя е бунтарка, прави каквото си изиска и очевидно е решила да се показва като съдбовна изкусителка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР