Държавният архив във Видин си търси младши експерт, научи агенция

...
Държавният архив във Видин си търси младши експерт, научи агенция
Коментари Харесай

Държавният архив във Видин си търси младши експерт, вижте какви са изискванията

Държавният списък във Видин си търси младши специалист, научи организация BulNews.
Бъдещият чиновник ще взе участие в работата на отдела по комплектуване и научно-техническа обработка на документи; при опазването, регистрацията, отчетността на архивните фондове; реализира контролно-методическа активност с учрежденията-фондообразуватели; обслужва консуматори на архивна информация; разпространява и цифровизира архивните документи; вкарва данни в Информационната система на държавните архиви /ИСДА/.
Кандидатите би трябвало да имат минимална степен на приключено обучение " Професионален бакалавър ", V младши сан.
Допълнителни умения и квалификации, които би трябвало да имат участниците в състезанието са:
- Професионална област - филантропични науки; обществени, икономически и правни науки; педагогичен науки, механически науки.
- Професионално направление – история и археология (архивистика и документалистика), филология; публични връзки и осведомителни науки, администрация и ръководство, икономика; педагогика на образованието по история, български език; общо инженерство.
- Компютърни умения - Microsoft Office.
Минималният и оптималният размер на главната месечна заплата за длъжността за 2-ра степен е от 710 лева до 2200 лева
Начинът на осъществяване на състезанието е решение на тест, а с сполучливо издържалите теста ще се организира и изявление. В теста ще бъдат включени въпроси от устройството и действието на администрацията, структурното звено и от професионалната област на длъжността „ младши специалист ”.
В изявлението ще бъдат включени въпроси, посредством които ще се откри в каква степен претендентът има професионални и настоятелен качества, които са нужни за осъществяването на длъжността.
Документите за присъединяване състезанието се подават в деловодството на отдел „ Държавен списък ” – Видин, ул. „ Княз Борис І “ № 27, стая № 2 – втори етаж, всеки работен ден от 09 до 12.30 часа и от 13 до 17.30 часа. Както и на ел. поща
Срок за подаване на документи е до 17.30 часа на 12 декември.
Общодостъпно място, на което ще се афишират описите на позволените и недопуснатите претенденти до стадиите на състезанието и всички други известия по отношение на състезанието – електронната страница на ДАА
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР