Държавният архив във Видин обяви конкурс за младши експерт с

...
Държавният архив във Видин обяви конкурс за младши експерт с
Коментари Харесай

Насам, народе! Архивът във Видин си търси младши експерт без опит, дава до 2 200 лв. заплата

Държавният списък във Видин разгласи конкурс за младши специалист с апетитна заплата, научи организация BulNews. 
Бъдещият чиновник би трябвало да взе участие в работата на отдела по комплектуване и научно-техническа обработка на документи. Той оказва помощ при опазването, регистрацията, отчетността на архивните фондове. В дилемите му влиза също по този начин реализиране на контролно-методическа активност с учрежденията-фондообразуватели. Избраният чиновник също по този начин обслужва консуматори на архивна информация, разпространява и цифровизира архивните документи, вкарва данни в осведомителната система на държавните архиви.
Предишен професионален опит не се изисква. Необходимо е обаче претендентите да са приключили висше обучение в степен професионален бакалавър, за предпочитане в областта на филантропичните, обществени, педагогичен, икономически и правни науки. С преимущество са приключилите в професионално направление – история и археология (архивистика и документалистика), лингвистика, публични връзки и осведомителни науки, администрация и ръководство, стопанска система, педагогика на образованието по история, български език, общо инженерство. Изискват се и компютърни умения. 
Индивидуалният размер на главната месечна заплата на държавния чиновник се дефинира от органа по назначение, според Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и вътрешните правила, като се регистрира равнището на длъжността, квалификацията и самостоятелния професионален опит на претендента. Възнаграждението обаче може да стигне до тлъстата сума от 2200 лева
Конкурсът се организира на два стадия - тест и изявление, а документи за присъединяване в него се одобряват до 12 декември. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР