Дарина Иванова е новият маркетинг директор за мобилните устройства в

...
Дарина Иванова е новият маркетинг директор за мобилните устройства в
Коментари Харесай

Дарина Иванова е новият маркетинг директор за мобилните устройства в Хуауей Технолоджис България

Дарина Иванова е новият маркетинг шеф за мобилните устройства в Хуауей Технолоджис България. Тя ще дава отговор за маркетинговата тактика на компанията и ще ръководи връзките с бизнес сътрудници на българския и македонския пазар, встъпвайки в новата позиция от април месец.

Дарина Иванова има повече от 17 години опит в рекламната и маркетинг промишленост. Голяма част от професионалната й кариера протича в рекламна организация Publicis, част от най-голямата информационна група Publicis Groupe (сега Publicis One България), където прекарва 13 години на разнообразни позиции, последните от които са шеф „ Нов бизнес и стратегическо обмисляне ", заместител ръководещ шеф на организацията и член на управителния съвет. От 2016 година работи като маркетинг шеф в DizzyRiders.bg - стартъп и онлайн медия за автомобилната общественост у нас. Тя придобива професионалния си опит, управлявайки стратегическото обмисляне, рекламна връзка и развиване на марки като Vivacom, Renault-Nissan Bulgaria, Банка ДСК, Heineken, Nestle, L`Oreal, Технополис и други

" Сферата на мобилните технологии е бързоразвиваща се и динамична промишленост, в която крайният консуматор задава посоката на развиване. За мен е предизвикателство и чест да поема тази позиция, с цел да може да продължим, дружно с целия екип в компанията, да затвърждаваме водещата позиция на Хуауей на българския пазар и да отговаряме по най-хубавия вероятен метод на ползите и упованията на българските консуматори на мобилни устройства. " - разяснява Дарина Иванова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР