Дарина Иванова е новият маркетинг директор за мобилните устройства в

...
Дарина Иванова е новият маркетинг директор за мобилните устройства в
Коментари Харесай

Huawei има нов маркетинг директор за България и Македония

Дарина Иванова е новият маркетинг шеф за мобилните устройства в Хуауей Технолоджис България. Тя ще дава отговор за маркетинговата тактика на компанията и ще ръководи връзките с бизнес сътрудници на българския и македонския пазар, встъпвайки в новата позиция от април.

Дарина Иванова има повече от 17 години опит в рекламната и маркетинг промишлеността. Голяма част от професионалната й кариера протича в рекламна организация Publicis, част от най-голямата информационна група Publicis Groupe (сега Publicis One България), където прекарва 13 години на разнообразни позиции, последните от които са шеф " Нов бизнес и стратегическо обмисляне ", заместител ръководещ шеф на организацията и член на управителния съвет.

От 2016 година работи като маркетинг шеф в DizzyRiders.bg - стартъп и онлайн медия за автомобилната общественост у нас. Тя придобива професионалния си опит, управлявайки стратегическото обмисляне, рекламна връзка и развиване на марки като Vivacom, Renault-Nissan Bulgaria, Банка ДСК, Heineken, Nestle, L " Oreal, Технополис и други

Huawei Consumer Business Group. С 16 центъра за изследване и развиване в страни като Германия, Швеция, Съединени американски щати, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разгръщат допълнително от 170 страни, обслужвайки повече от една трета от международното население. Huawei се подрежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 година Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР