Дарина Иванова е новият маркетинг директор за мобилните устройства в

...
Дарина Иванова е новият маркетинг директор за мобилните устройства в
Коментари Харесай

Нов маркетинг директор на Huawei в България

Дарина Иванова е новият маркетинг шеф за мобилните устройства в " Хуауей Технолоджис България ".

Тя ще дава отговор за маркетинговата тактика на бизнеса и ще ръководи връзките с сътрудници на българския и македонския пазар, встъпвайки в новата позиция от месец април.

Има повече от 17 години опит в рекламната и маркетинг промишленост. Голяма част от кариерата й протича в рекламна организация Publicis, част от най-голямата информационна група Publicis Groupe (сега Publicis One България), където прекарва 13 години на разнообразни позиции, последните от които са шеф „ Нов бизнес и стратегическо обмисляне “,  заместник ръководещ шеф на организацията и член на управителния съвет. От 2016 година работи като маркетинг шеф в DizzyRiders.bg – стартъп и онлайн медия за автомобилната общественост у нас. Придобива професионалния си опит, управлявайки стратегическото обмисляне, рекламна връзка и развиване на марки като Vivacom, Renault-Nissan Bulgaria, Банка ДСК, Heineken, Nestle, L’Oreal, Технополис и други

“Сферата на мобилните технологии е бързоразвиваща се и динамична промишленост, в която крайният консуматор задава посоката на развиване. За мен е предизвикателство и чест да поема тази позиция, с цел да може да продължим, дружно с целия екип в компанията, да затвърждаваме водещата позиция на " Хуауей " на българския пазар и да отговаряме по най-хубавия вероятен метод на ползите и упованията на българските консуматори на мобилни устройства “, разяснява Дарина Иванова.

За Huawei Consumer Business Group

С 16 центъра за изследване и развиване в страни като Германия, Швеция, Съединени американски щати, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разгръщат допълнително от 170 страни, обслужвайки повече от една трета от международното население. Huawei се подрежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 година, по данни на компанията. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком промишлеността и е отдадена на това да дава последните софтуерни развития на потребителите по света.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР