Далай Ламав центъра на полемика след публикуването на видео, в

...
Далай Ламав центъра на полемика след публикуването на видео, в
Коментари Харесай

Нови скандални кадри: Далай Лама гъделичка Лейди Гага

Далай Ламав центъра на дискусия след публикуването на видео, в което се вижда по какъв начин целува дете по устата и го моли да " смуче " езика му. Сега друго видеоот 2016 година станавайръл. На кадритетибетският набожен водач наподобява се пробва да опипва известната певица Лейди Гага, написа Marca.

Този случай се случил по време на конференцияв Индиана, където било обсъждано по какъв начин да се обезпечи поддръжка на тези, които изпитват физически и психически усложнения. Въпреки че събитието било фокусирано върху състраданието и емпатията, отношението на Далай Лама породи спомагателни отрицателни мнения към него.

Във видеото се вижда по какъв начин религиозният водач съвсем не обръща внимание на дамата, която приказва по време на конференцията. Той поглежда надолу към крайници на Лейди Гага и вижда, че тя носи панталони, скъсани на коленете, след което протяга лявата си ръка и с пръсти допира кожата на Гага.

Когато той се пробва да направи същото на другия крайник, изпълнителката хваща ръката на Далай Лама и го попречва да го направи.

Противоречията към Далай Лама се разраснаха през последните дни, предизвиквайки онлайн спор по отношение на държанието и годността му като набожен водач.

Видеозапис на Далай Лама, в който се вижда по какъв начин моли дете да " смуче " езика му и го целува по устата по време на будистко събитие, провокира дискусия в обществените медии. Видеото, което стана вайръл през последните дни, демонстрира „ аморалното “ държание на тибетския водач на събитие с младежи от M3M Foundation в Индия на 18 февруари 2023 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР