Да се наредиш сред най-добрите в света и да чуеш

...
Да се наредиш сред най-добрите в света и да чуеш
Коментари Харесай

Крум и Таня: Културизъм и любов

Да се наредиш измежду най-хубавите в света и да чуеш това заветно " Да ". Културистът Крум Томчев може да се похвали с това. Преди дни той се окичи с два бронзови медала от международното по естествен културизъм във Валенсия. На сцената той коленичи и попита обичаната си Таня и я попита дали ще стане негова жена.

" Състезанието се организира във Валенсия, където съм живял 10 години. Тренирам от повече от 20 години. Реших да покажа какво върша. Бях единственият чужденец при 10 индивида. Дойде ми на концепция, че всеки един мъж желае да е първенец, а всяка една жена - младоженка. Казах си, че този миг е най-подходящият - 2 в 1. И взех решение на високата сцена да предложа на дамата, която ми оказва помощ да стигна до тук ", описа културистът, който се прибра в родния Гоце Делчев с оценките преди дни.

Таня е неразделно до него по време на тежката подготовка за шампионатите.

" Страхотно се почувствах. Беше микс от страсти - щастлива, прочувствена, горда. Май няма думи, с които да го опиша. Старая се да бъда до него във всяко начинание - в тренировките, в самото възобновяване, даже храната. Давам всичко от себе си да бъда до него в тази подготовка, тъй като това не е елементарно ", показа тя пред bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР