Да, както вече стана ясно - бръмчалката Денислава Велкова се

...
Да, както вече стана ясно - бръмчалката Денислава Велкова се
Коментари Харесай

Близките на Дани реват: На тая крава Денислава й се изреди цяло село, а нашият глупак я прибра! (СНИМКИ)

Да, както към този момент стана ясно - бръмчалката Денислава Велкова се върна при някогашния си другар Дани, с който бяха дружно в " Един за различен ". Това бе през 2021-ва година, когато връзката на двамата беше от към 12 месеца. После е ясно какво се случи - разлъка и скандално държание от страна на русокоската.

Особено с присъединяване си в " Игри на волята ", Денислава се прочу като жалко и леко парче, готово да се пусне на съвсем всеки. И мнозина упорстват, че е изцяло правилно това, че през нея са минали и Мартин Николов - Елвиса, и Мастагарков, макар че го отхвърлят.

" Как няма да отхвърлят, че то си е позор. Само Иван Рълев се нае да признае, тъй като просто беше явно и нямаше накъде, само че и той я паряса бързо-бързо ", разясняват близки до Велкова. И разкриват, че хората към остарялото й гадже Дени били меко казано ужасени и потресени от възобновената им връзка.

" Този простак, този добряк изгубен... Да прибере тая крава, на която има-няма цяло село се изреди! Да му е честито в този момент и да внимава, че единствено за месец ще го направи лопатар с разклонения. Бива мъжка дивотия, но чак толкоз... ", възмущавали се околните на Дани.

Междувременно Денислава и Дани се демонстрираха дружно на ски, а на Свети Валентин тя се пусна с голям букет от него.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР