Д-р. Фил разговаря със собствениците на имоти за това как

...
Д-р. Фил разговаря със собствениците на имоти за това как
Коментари Харесай

Д-р Фил остана безмълвен, след като агент по недвижими имоти твърди, че заселването е оправдано от колонизацията

Д-р. Фил беседва със притежателите на парцели за това по какъв начин скуотери употребяват законови малки врати, с цел да заемат парцели, само че един сътрудник по недвижими парцели твърди, че това може да е целесъобразно заради историята на „ колонизацията “.

Епизодът от сряда на „ Dr. Фил Праймтайм “ включваше един посетител на име Кристин, сътрудник по недвижими парцели, който „ не счита, че неподходящото владеене е аморално “, само че има вяра, че „ хора без жилище, умиращи от стихиите, е аморално “. Според Института за правна информация неподходящото владеене е, когато „ лице, което има земя, благосъстоятелност на някой различен, може да придобие годно право на благосъстоятелност върху нея, стига да са изпълнени избрани условия и неподходящият собственик е във притежание за задоволителен интервал от време. ” Изискванията и интервалът от време варират според от щата и града.

Във въведението си в шоуто Кристин твърди, че има „ многомилионни планове и те просто са изоставени “. Тя добави, че има вяра, че земята на тези изоставе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР