COVID-19 уби един от най-известните билкари в България, д-р Милко

...
COVID-19 уби един от най-известните билкари в България, д-р Милко
Коментари Харесай

COVID-19 уби най-известния ни билкар д-р Тошков

COVID-19 умъртви един от най-известните билкари в България, доктор Милко Тошков. Лечителят, който през годините опитваше да оказва помощ на хората със силата на природата, най-после не съумя да помогне на самия себе си.

Според близки на известния доктор незабавно щом схванал, че е инфектиран с рисковия вирус, той се изолирал вкъщи и почнал да се лекува със личните си билки, оповестява "Марица ".

Малко повече от седмица по-късно положението му почнало да се утежнява, само че известният в цяла България билкар още веднъж предпочел да се довери на личните си способи.

Накрая въпреки всичко решил да потърси помощ и мигновено бил признат в реанимацията на една от столичните лечебни заведения. Лекарите създали всичко по силите си, с цел да спасят Тошков, само че организмът му не съумял да се оправи с заболяването. В подобен тежък за всички негови близки миг е извънредно аморално да се предвижда какво щеше да се случи, в случай че доктор Тошков в точния момент беше потърсил помощ от стандартната медицина.

Новината за кончината на доктор Тошков ще покруси мнозина, които през годините го боготворяха поради приноса му в проучването на билките и тяхното вярно съчетание, с цел да се противодейства на болесттите, които вървят ръка за ръка със актуалния човек.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР