Costa Calida Region de Murcia, втори квалификационен кръгАлександър Донски –

...
Costa Calida Region de Murcia, втори квалификационен кръгАлександър Донски –
Коментари Харесай

Донски не успя да премине квалификациите в Мурсия


Costa Calida Region de Murcia, втори квалификационен кръг

Александър Донски – Даниел Агилар 4-6, 4-6

Александър Донски не съумя да стигне до главната скица на Чалънджър шампионата в Мурсия откакто претърпя проваляне от 806-ия в света Даниел Агилар в последния кръг от квалификациите. Българинът стартира чудесно дуела и реализира първия пробив, само че не съумя да резервира положителния си темп и позволи поврат.

Донски записа по-малко асове (3-7) и отстъпваше доста във връзка с извоюваните на сервис точки (36-53). И двамата съперници имаха по седем благоприятни условия за пробив, като осъществените бяха 3-1 в интерес на Агилар.

Донски започва по-добре, като завоюва първите си два сервис гейма, след което проби за 3-1. За страдание обаче международният №527 не съумя да се възползва от съмненията в играта на съперника си и да направи по-сериозна крачка към спечелването на сета. Вместо това Агилар отговори с два следващи брейка и реализира цялостен поврат за 5-3. Донски избави два сетбола и редуцира пасива си, само че по-късно пропусна брейкпойнт и Агилар завоюва подаването си, надделявайки с 6-4 в откриващия сет.

Вторият сет стартира по подобен метод, само че при разменени функции, като този път испанецът проби за 3-1. В маратоснкия десети гейм Донски избави два мачбола, само че и пропусна три шанса за пробив. В последна сметка осъщественият от Агилар брейк се оказа последният в дуела и той победи с 6-4, 6-4 след час и половина на корта.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР