Чувствате се отпаднали, кожата ви настръхва, болят ви мускулите, искате

...
Чувствате се отпаднали, кожата ви настръхва, болят ви мускулите, искате
Коментари Харесай

Ефикасно при настинка: греяно вино с черен пипер

Чувствате се отпаднали, кожата ви настръхва, болят ви мускулите, желаете да полегнете, нещо в гърлото ви драска… Сега е моментът да вземете ограничения. Не посягайте към хапчетата! Ако реагирате на време, можете да се избавите от настинката и без тяхна помощ.

Вариант 1:  Забъркайте си в една чашка примес от мед и лимон. Насладете се на усета на меда и лимоните и дайте на тялото си солидна доза витамини.

Ако сте много по-зле от нужното и се постановат " драконови ограничения ", се постанова да прескочите вид 1 и да преминете на...

Вариант 2:  Направете си остарялата изпитана рецепта – греяно вино с черен пипер.

Как се подготвя греяно вино с черен пипер?

Най-добре е виното да е домашно, само че в случай че не разполагате с такова, купете положително алено вино от магазина. Изсипете към 200 мл в една тенджерка и го сложете на котлона. След като виното се подгрее прибавете към него 1 чаена лъжичка надробен черен пипер. Разбърквайте леко и махнете готовата примес от котлона малко преди да заври. Не пийте незабавно, тъй като ще се изгорите и ще раздразните гърлото в допълнение. Изчакайте няколко минути, тъй че греяното вино да е топло, само че въпреки всичко прелестно за пиянство и действайте.

Не е добра концепция да изпиете цялото вино едновременно. Все отново задачата не е да се напиете, а да се загреете оптимално. Затова се пъхнете в леглото дружно с чашата. Завийте се добре и отпивайте по малко. И без това черният пипер бързо ще възпламени гърлото ви. Изтърпете го. Изпийте виното преди да се охлади напълно и стойте под завивките.

Целта е да се изпотите (въпрос на време е да се изпотите обилно). Не заспивайте потни. Преоблечете се бързо, в добре затоплена стая, и по-късно се върнете в леглото. На сутринта от дребното ви неразположение няма да е останала и диря.

ЗА КАКВО ПОМАГА ГРЕЯНОТО ВИНО ВИЖТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР