Чувствали ли сте се в безизходица? Сякаш целият ви свят

...
Чувствали ли сте се в безизходица? Сякаш целият ви свят
Коментари Харесай

ПЕТ знака от СЪДБАТА, че в живота ви предстои огромна промяна:

Чувствали ли сте се в невъзможност? Сякаш целият ви свят се е сринал и към вас царува цялостен безпорядък, от който не намирате излаз? Често мислим, че животът ни е цялостен безпорядък – това е тъй като всичко се подрежда и синхронизира с нашите най-съкровени пристрастености и стремежи. Когато дребните и незначителни неща в живота стартират да ви тревожат, бъдете сигурни, че ще се случи смяна.

Има несъмнено количество негативизъм, с което можем да се оправим преди да прелее последната капка от чашата. Тогава нещо се пречупва и подхващаме деяние.

Нещата, които не харесвате стават непоносими

Когато дребните и незначителни неща в живота стартират да ви тревожат бъдете сигурни, че ще се случи смяна. Има несъмнено количество негативизъм, с което можем да се оправим преди да прелее последната капка от чашата. Тогава нещо се пречупва и подхващаме деяние.

Чувствате се изгубени

Всички сме чували думите: „ Най-добрият метод да открием себе си е първо да се изгубим. “ Когато се почувстваме изгубени нямаме посока, а тогава отсъства и желанието. Когато нямаме предпочитание – нямаме потребност от нищо. И щом това стане, тъкмо тогава душата стартира да приказва. Въпреки, че нещата наподобяват отвън надзор в този миг сте склонни да приемете изцяло и абсолютно всичко, което сърцето се пробва да ви покаже.

В този момент стартирате да вървите по следите на новия си път. И може би това, от което се нуждаете е радикалната смяна. Тя ще ви помогне да синхронизирате вашият разум, тяло, сърце и душа.

Излезте от изолатора

Забелязали ли сте, че има интервали, в които животът ви е кондензиран с завършения, занимания с другари и семейство. Стигате досега, в който чувствате, че колкото да наваксвате? От друга страна, останалата част от годината прекарвате в изолираност, даже меланхолия, преминавайки през нелеки дни. Дължината на тези интервали варира, само че всички ние прекосяваме през такива промени в живота си. Имаме потребност от тези интервали, с цел да формираме вероятността си за живота. Прекараните сложни моменти ни оферират прочувствено и духовно израстване.

Когато излезете от интервала на изолираност, ще се чувствате все едно сте преродени. Това значи, че сте взели време, с цел да презаредите батериите си, да извършите крачка обратно и да преоцените нещата и хората към вас. Да поставите нова цел и да начертаете нов път към по-добър живот.

Чувствате се изплашени, разчувствани и неспокойни по едно и също време

Направете крачката, в случай че несъмнено чувствате, че нещо огромно е на път да се случи и импулсът се заражда. Нямате визия какво да очаквате, само че усещате, че сте на верния път и сте неспокойни да видите какво ви чака в края на тунела. В такива моменти няма смисъл да се вършат огромни проекти, които нормално ще бъдат анулирани, а това само ще ви сътвори главоболия.

Вие сте си сложили задачата, само че силите към момента се подравняват, защото многото вероятни резултати се разкриват. Добре е да изследвате и оцените всяка една от тях, преди по-висшето ви Аз да реши по кой път да поеме.

Синхроничност

Това са фините улики оставени от Вселената показващи, че сте на верния път. Тези видимо елементарни моменти служат като леки уверения, че вашите дейности, мисли и усеща са приведени в сходство със същността ви. Промяната в никакъв случай не трябва да се възприема като позитивна или негативна. Тя е наложителна във безконечната ни еволюция.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР