Чудесни схемички си връткат онези, които изтърбушиха държавата. Затова се

...
Чудесни схемички си връткат онези, които изтърбушиха държавата. Затова се
Коментари Харесай

Калина Андролова: Чудесни схемички си връткат онези, които изтърбушиха държавата

„ Чудесни схемички си връткат тези, които изтърбушиха страната. Затова се стягайте да гласувате на изборите на 9 юни по метод, по който да покажете, че не желаете повече това разграждане на страната да продължава. И мислете с главите си. “ Това написа във фейсбук анализаторът Калина Андролова.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

С назначението на Малинов за енергиен министър госпожа Деница Златева, оперативното лице на корупцията в „ Булгаргаз “, към този момент е спокойна. Директорката, която подари пазарния си дял на частни съветски и проруски компании, с цел да заплаща народа с 30% по-скъп газ, към този момент се хвали на чиновниците си, че „ всичко е уредено “. Сега щели да дадат отчета от комисията за Боташ на Прокуратурата, само че тя към този момент била говорила с новата министърка на правораздаването и нямало да има драма. Само дето щели да ги разхождат по разпити, но нищо нямало да излезе от това.

Чудесни схемички си връткат тези, които изтърбушиха страната. Затова се стягайте да гласувате на изборите на 9 юни по метод, по който да покажете, че не желаете повече ТОВА РАЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРЖАВАТА да продължава. И мислете с главите си. Чий човек е правосъдната министърка, с която Деница Златева е говорила?! И е получила увещание, че всичко ще бъде наред. Най-объркани са в американското посолство.

Непрекъснато желаят УЖ да изтласкат съветското въздействие от България, само че непрестанно се оказва, че руснаците ги надиграват, в това число като ги корумпират. Това е доста забавен бих споделил абсурд, който би трябвало да се изследва. Корупцията напълно не е детайл единствено по нашите ширини.

Всички са податливи на корупция. ВСИЧКИ! Очаквах от дипломат Кенет Мертен малко повече в сравнение с от Херо Мустафа.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР