Чудесата в нас“ е преживяване, което съчетава древни духовни практики

...
Чудесата в нас“ е преживяване, което съчетава древни духовни практики
Коментари Харесай

Меги: 20 години търсих известните, но сама се изгубих

Чудесата в нас “ е прекарване, което съчетава антични духовни практики от йога, медитации и най-обичаните български песни . Всички текстове за медитациите са написани от самата Меги Димчева , която неотдавна разгласява и тематични клипове, основани от нея. " Текстовете са предизвикани от моя персонален път в търсене на себе си ", споделя Меги. " След 20-годишно " търсене " на известните хора в България усетих, че самата аз съм се изгубила. Тогава взех решение, че би трябвало да поема по нов път и в живота ми се случиха доста чудеса “.
Реклама
Едно от тези чудеса е срещата й с надарения артист Борис Илиев . " За мен тази среща беше знак, че би трябвало да творим дружно, тъй като Борис извършва песните, върху които аз бях написала своите медитации ", споделя водещата. В спектакъла с лекост са преплитат мъдростта през вековете, йога, молитвата, търсенето на път към себе си и връщането към духовността. Всичко това е дружно с красивите текстове и музика на български песни, които носят ентусиазъм за живот, обич и себепознание. Нежната музика се извършва от виртуозният пианист Иво Дуков , а специфични посетители на събитието са Михаил и Кристина Белчеви . Любимата артистична двойка на България ще показа за своя път един към различен и за това кои са песните, с които показват себе си.
Реклама
Спектакълът " Чудесата в нас " включва и духовна практическа част, в която са съчетани дишане, йога и баланс на тялото. Тя ще се организира от едни от най-хубавите йога учители в Българи - Ирена Русева. Самата Меги Димчева дефинира плана като едно събитие, в което всеки ще преживее катарзис в душата си . То ще предизвика участниците да се извърнат към себе си и да заобичат всяко прекарване в живота.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР