Човешкото съзнание е така устроено, че то се променя под

...
Човешкото съзнание е така устроено, че то се променя под
Коментари Харесай

Ади Цанова: Човешкото съзнание се променя под натиска на неприятните случки

Човешкото схващане е по този начин устроено, че то се трансформира под натиска на дадена преживелица и най-често тази преживелица за жалост е неприятна. Това сподели създателят на книги за здраве Ади Цанова в предаването " Човекът на фокус “ на " Фокус “. 

Тя описа, че дружно със брачна половинка си Милен не са изключение от това предписание. " Затова неслучайно нашата втора книга – " 21 дни да промениш живота си “, стартира с едно изречение: " Единственото, за което съжаляваме в живота, е, че диагнозата рак ни пробуди. Вярваме, че пробуждането може да се случи и без нея “, сподели създателят. И двамата са преборили подлата болест с помощта на гладолечението. 

Тя изясни, че не всеки човек би трябвало и може да се подлага на гладолечение. " Причината за това е, че не всеки човек стига до осъзнаване на тази процедура в подобаващия миг “, добави Ади Цанова.  

Гладолечението е в основата на сериозната профилактика на всички типове болести. " Храносмилателната система е най-натоварената система в човешкото тяло. Тя възбужда всички други системи да реагират, да работят, да обновяват кръвта, да отделят, да очистват “, изясни експертът.  

Конвенционалната медицина не се оправя с хроничните болести, тя е безсилна и го признава. " Въпреки обаче тя не отстъпва от протоколите си, не ги преразглежда, не включва профилактика “, съобщи тя.  

Тя акцентира, че младежите не получават обучение, обвързвано с профилактиката, с цел да разпознават обособените фактори, които въздействат на техния живот. Храната, водата и въздухът са основните условия за здравето на хората. Именно хората обаче са тези, които замърсяват околната среда, уточни Цанова. " Храната, която през днешния ден се отглежда, се отглежда в извънредно неприятна индустриална процедура. Затова тя не може да бъде възприета от човешкото тяло. Да вземем да вземем за пример по какъв начин се отглеждат животните – с антибиотици и хормони на растежа, единствено и единствено с цел да може човечеството да може да задоволи голямото консуматорство. Човек презадоволява всяко свое предпочитание, в това число и това да се храни доста пъти дневно, да пие химически обработени и основани питиета. Това не може да докара до очакване организмът да остане здрав. Най-голямата отрова, която одобряваме във физически проект, е мръсната вода и боклучавата храната “, изясни тя.  

Резултатът от нездравословният метод на живот са редица хронични болести, измежду които диабетът и ракът.  

Дехидратацията е в основата на всички болести, уточни Ади Цанова. Микропластмасата и бисфенолите в бутилираната вода са извънредно нездравословни за човешкия организъм.  

Живко Кръстев
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР