Членовете на училищния съвет в Маями-Дейд и родителите споделиха загриженост

...
Членовете на училищния съвет в Маями-Дейд и родителите споделиха загриженост
Коментари Харесай

Родители във Флорида, училищно настоятелство, загрижени относно фиша за разрешение за учениците да посещават някои събития от Месеца на чернокожата история

Членовете на учебния съвет в Маями-Дейд и родителите споделиха угриженост по отношение на фиша за позволение, в който се желае родителско единодушие за учениците участват на събития на Месеца на чернокожата история.

Членовете на учебния съвет в Маями-Дейд разискаха в сряда на съвещание на учебно настоятелство новото предписание, изискващо позволение от родител за извънкласни действия, в това число събития на Месеца на черната история.

Д-р. Стив Галън от Дистрикт 1 сподели на срещата на учебното настоятелство, че събитията от Месеца на черната история не са нещо, което той „ елементарно би определил като активност или допълнение “ – а по-скоро нещо, което би трябвало да бъде „ неразривно обвързвано с образованието “.

„ Може ли някой да ни преведе през този съответен развой, тъй като явно това е провокирало дискурс от родители, които задават въпроса… кои родители от двете страни… Черната история е значима за всички американци, тъй като е американска история, “ каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР