Членовете на актьорския състав на Vanderpump Rules“ Лала Кент и

...
Членовете на актьорския състав на Vanderpump Rules“ Лала Кент и
Коментари Харесай

Лала Кент „ужасена“ от снимката на Том Сандовал с тигър в плен: „Злоупотреба с животни“

Членовете на актьорския състав на „ Vanderpump Rules “ Лала Кент и Джеймс Кенеди пристигнаха за сътрудника си Том Сандовал, откакто той разгласява фрагменти, на които театралничи с покорен тигър.

„ Ужасен съм от фотографията, която членът на моя актьорски състав направи с тигър в плен “, написа 33-годишната Кент в своята история в Instagram в сряда.

„ Това, което е скрито и „ занимателно “ и „ готино “, в действителност е принуждение над животни. Това е сърцераздирателно “, продължи тя, обяснявайки, че тематиката „ е била покрай сърцето й от доста години. “

„ Вдигнах звук към това да се образовате и ето, че би трябвало да ви кажа отново… Не подкрепяйте места като това “, добави тя.

Реакцията на Кент пристигна един ден откакто Сандовал, който е на отмора в Тайланд с Том Шварц, разгласява своя фотография, на която седи с кръстосани крайници, до момента в който тигър е опрял предните си лапи на раменете му откъм гърба.

40-годишният Bravolebrity разкри също по какъв начин е съумял да направи фрагмента, като показа видеоклип на един служащ, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР