Читател на GlasNews, използвал услугите на градския транспорт в Пловдив,

...
Читател на GlasNews, използвал услугите на градския транспорт в Пловдив,
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Качваш се не като човек, а като животно, натъпкано в камион СНИМКА

Читател на GlasNews, употребявал услугите на градския превоз в Пловдив, описа за прекарванията си в сигнал, изпратен до редакцията ни.

Пловдивчанинът пътувал в съботния ден, само че не останал удивен. Той недоволства от времето, което трябвало да чака на спирката, както и това, че в автобуса се качили доста пасажери. Споделя и кадър, илюстриращ пътуването, показващ голям брой правостоящи хора.

" Чакаш 40 минути - без значение зной ли е, мраз ли е, най-после идва една измъчена 1-ца, в която се качваш не като човек, а като животно, натъпкано в камион ", написа той.

Вижте целия му роман, оповестен без интервенция:

" Рейсове на 40 минути, тъй като няма пасажери в Пловдив? Чакаш 40 минути - без значение зной ли е, мраз ли е, най-после идва една измъчена 1-ца, в която се качваш не като човек, а като животно, натъпкано в камион.

И на всяка последваща спирка се качват още и още хора, като резултатът е този, който виждате на фотографията. Блъскаш се като животно, няма даже къде да се хванеш, удряш се и се подпираш в хората до теб. Просто различен вид няма, тъй като и идната кола е на същия хал. И по този начин през целия почивен ден - фотографията е от през днешния ден, събота (20.04.2024) в ранните часове на деня.

И по този начин беше и предходната, и по-миналата, и не знам какъв брой време обратно седмица. Не знам кой " хитрец " е решил, че през уикенда пасажери няма, само че това просто не е обикновено. Бива икономии, бива, но към момента возите живи хора. Чакате някой да колабира и нещо по-лошо, с цел да пуснете повече коли? Тези пари, които ще спестите от спестовност, харчите ли си ги умерено, като знаете какво ни причинявате? "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР