ЧИКАГО (АП) — Стотици опечалени се наредиха по улиците в

...
ЧИКАГО (АП) — Стотици опечалени се наредиха по улиците в
Коментари Харесай

Провеждат се погребални служби за чикагски полицай, смъртоносно прострелян, докато се прибираше от работа

ЧИКАГО (АП) — Стотици опечалени се подредиха по улиците в понеделник, с цел да се сбогуват с чикагски служител на реда, който беше убит до гибел, до момента в който не беше дежурство и се прибирам от работа.

Полицаи, пожарникари и други се събраха по пътя на погребалната върволица до параклиса Света Рита от Касия в Чикаго, с цел да почетат 30-годишния служител на реда Луис М. Уеска. Шестгодишният деец от полицейското ръководство беше единствено два дни по-малко от 31-ия си рожден ден, когато беше погубен.

Уеска беше прострелян няколко пъти малко преди 3 часа сутринта на 21 април в югозападната част на града. Той беше разгласен за мъртъв в болница.

Уеска беше в униформа, само че носеше нещо от горната страна на униформата, с цел да я прикрие, както е всекидневно за чиновниците отвън службата, сподели суперинтендант Лари Снелинг.

Полицията сподели, че служителите на реда са реагирали на сигнал за засичане на огнестрелно оръжие и са намерили служителя на реда извън с огнестрелни рани. Автомобилът му е лишен, само че полицията не е удостоверила дали стрелбат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР