Чейсинг Хорс се пледира за невинен по обвиненията, които включват

...
Чейсинг Хорс се пледира за невинен по обвиненията, които включват
Коментари Харесай

Върховният съд на Невада потвърди обвиненията в сексуално насилие срещу актьора от „Танци с вълци“ Нейтън Чейсинг Хорс

Чейсинг Хорс се пледира за почтен по обвиняванията, които включват полово принуждение над малолетно лице, похищение и малтретиране на деца.

Неговите юристи твърдяха, че делото би трябвало да бъде прекъснато, защото някогашният артист сподели, че половите контакти са били по взаимно единодушие. Един от обвинителите му е бил по-млад от 16 години, възрастта за единодушие в Невада, когато е почнало хипотетичното принуждение, споделиха управляващите.

Общественият бранител Кристи Холстън също твърди, че обвиняването е превишено от окръжния прокурор на окръг Кларк офис. Тя сподели, че някои от доказателствата, показани на огромното жури, в това число определението за подкастряне, са опетнили случая на щата.

Холстън не отговори незабавно на настояването във вторник за коментар по отношение на решението на Върховния съд на щата.

Chasing Horse е прочут с ролята си на Smiles a Lot във кино лентата от 1990 година „ Dances with Wolves “., Chasing Horse си построи име измежду племената като самопровъзгласил се знаха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР