ЧЕЙЕН, Уайо. (AP) — Тъй като Националният парк Йелоустоун в

...
ЧЕЙЕН, Уайо. (AP) — Тъй като Националният парк Йелоустоун в
Коментари Харесай

Някои настояват за бойкот на Уайоминг, тъй като селската тревога заради вълци се сблъсква с жестоки сцени на един в бар

ЧЕЙЕН, Уайо. (AP) — Тъй като Националният парк Йелоустоун в Уайоминг се отваря за натоварения летен сезон, бранителите на дивата природа са водещи апел за протест на консервативния щат за отглеждане на животни поради законите, които дават на хората необятна независимост на деяние да убиват сиви вълци с малко контрол.

Сметките в обществените медии на туристическата организация на Уайоминг са залети с мнения, призоваващи хората да се пазят от Cowboy State на фона на обвинявания, че мъж е блъснал вълк с моторна шейна, залепил е устата му и е посочил раненото животно в бар в окръг Sublette преди да го убие.

Докато критиците настояват, че Уайоминг е разрешил такава свирепост към животните, водач на щатската асоциация на животновъдите сподели, че това е изолиран случай и няма връзка със законите на страната за ръководство на вълците. Законите, които са в действие повече от десетилетие, са предопределени да предотвратят разпространяването на хищниците отвън планинския район Йелоустоун и в други региони,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР