ЧЕЙЕН, Уайо. — Губернаторът на Уайоминг в петък наложи вето

...
ЧЕЙЕН, Уайо. — Губернаторът на Уайоминг в петък наложи вето
Коментари Харесай

Губернаторът на Уайоминг наложи вето на ограниченията за абортите и подписа забрана за транссексуални медицински грижи за непълнолетни

ЧЕЙЕН, Уайо. — Губернаторът на Уайоминг в петък наложи несъгласие върху законопроект, който би сложил обилни спънки пред абортите, в случай че остане легален в щат и подписаха законодателство, забраняващо потвърждаващи пола грижи за малолетни.

Законът за абортите, отритнат от губернатора Марк Гордън, републиканец, щеше да изисква оборудванията, извършващи хирургични аборти, да бъдат лицензирани като амбулаторни хирургични центрове, което усилва разноските им и бремето, пред което са изправени, с цел да оперират.

Жените трябваше да получат ултразвук не по-малко от 48 часа преди хирургичен аборт или аборт с хапчета, с цел да се дефинира гестационната възраст на плода и местонахождение и жизненост на бременността.

Абортът е легален в Уайоминг в очакване на изхода от правосъдно дело, оспорващо новите закони за възбрана на процедурата. Законопроектът беше ориентиран към единствената щатска клиника за аборти с цялостно обслужване Wellspring Health A...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР