Четирима души остават с опасност за живота след тежката верижна

...
Четирима души остават с опасност за живота след тежката верижна
Коментари Харесай

Четирима души са с опасност за живота след катастрофата край София

Четирима души остават с заплаха за живота след тежката верижна злополука край Панчарево. Повечето от тях са деца под 18 години. 

16-годишното момиче потърпевшо при злополуката до Панчарево, към момента е в доста тежко положение, с заплаха за живота, оповестиха от УМБАЛ " Св. Анна ".

След случая един почина, а девет други са ранени. Те са настанени в " Св. Анна ", " Пирогов " и ИСУЛ. В тежко положение са три девойки на 14, 16 и 18 години.

Тя беше приета в болница в реанимацията на УМБАЛ " Св. Анна " в София с тежка черепно-мозъчна контузия, тежка гръдно-коремна контузия, фрактури на бедрени кости и ключица. Вчера и беше направена коремна интервенция.

14-годишното момиче, потърпевшо при същата злополука, което беше прието в болница в същата болница е нормализирано. Тя беше призната с черепно-мозъчна контузия, фрактури на лицеви кости, фрактура на таза. Все още е с заплаха за живота.

 

18-годишното момиче потърпевшо при същата злополука, което беше прието в болница в Клиника по неврохирургия на " Св. Анна " -София АД е нормализирано. Тя беше призната в болничното заведение с мозъчен оток и фрактури на двете китки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР