Четирима души остават с опасност за живота след тежката верижна

...
Четирима души остават с опасност за живота след тежката верижна
Коментари Харесай

Катастрофата край Панчарево: Четирима души са с опасност за живота

Четирима души остават с заплаха за живота след тежката верижна злополука край Панчарево. Повечето от тях са деца под 18 години, съобщи БГНЕС.

След случая един почина, а девет други са ранени. Те са настанени в " Св. Анна ", " Пирогов " и ИСУЛ. В тежко положение са три девойки на 14, 16 и 18 години.

16-годишното момиче потърпевшо при злополуката до Панчерево, към момента е в доста тежко положение, с заплаха за живота. Припомняме, че тя беше хоспитализрана в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД с тежка черепно-мозъчна контузия, тежка гръдно-коремна контузия, фрактури на бедрени кости и ключица. Вчера и беше направена коремна интервенция, съобщаватот болничното заведение.

14 годишното момиче, потърпевшо при същата злополука, което беше
прието в болница в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД е стабилизрано. Припомняме, че тя беше призната с черепно-мозъчна контузия,фрактури на лицеви кости, фрактура на таза. Все още е с заплаха за живота, разясняват от болничното заведение.

18 годишното момиче потърпевшо при същата злополука, което беше
прието в болница в Клиника по неврохиругия на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД е нормализирано. Припомняме, че тя беше призната в болничното заведение с мозъчен оток и фрактури на двете китки, оповестяват от здравнатаинституция.

Загиналият е 33-годишен водач, предизвикал случая. Той е имал десетки нарушавания на пътя. Във съдбовната вечер с него в колата пътува и младо момиче. Той губи надзор по време на десен завой, влиза в насрещното и се блъска в различен автомобил. В тях се удря и трета кола. Това, което се знае, че той най-вероятно е употребявал алкохол.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР