Четирикратната шампионка в турнирите от Големия шлем се завръща на

...
Четирикратната шампионка в турнирите от Големия шлем се завръща на
Коментари Харесай

Наоми Осака върна баща си за свой личен треньор

Четирикратната шампионка в шампионатите от Големия шлем се завръща на корта за шампионата в Сан Хосе (САЩ) откакто се възвърне от контузия на ахилесовото сухожилие, поради която пропусна сезона на трева.

24-годишната Осака разяснява, че двамата с Фисет са се разделили в положителни връзки, само че тя е имала потребност от свежа сила.

„ Имахме в действителност хубави времена с Вим, който е извънреден треньор “, сподели японката пред организация „ Ройтерс “.

„ Той е доста упорит човек. За страдание имах травми, а съм сигурна, че той би желал да е част от „ Уимбълдън “. Бих споделила, че имаме разнообразни настройки, само че той в действителност е превъзходен човек “, добави тенисистката.

Бащата на Наоми Осака - Леонард Франсоа беше персонален треньор на щерка си до 2018 година. „ Исках още веднъж да работя с него, тъй като той постоянно ме кара да мисля отвън рамките “, съобщи още някогашната лидерка в международната класация при дамите.

„ Когато си мисля, че нещо е доста неприятно, той постоянно ме кара да осъзная, че нещата са по-позитивни, в сравнение с си ги представям. Когато съм уплашена, той стартира да танцува или нещо сходно, с цел да ме накара да се усещам по-добре “, разяснява Наоми Осака.

Контузиите и слабата форма доведоха до спад в класирането на Осака до 41-о място в ранглистата, а последната й купа е тази от Мелбърн през 2021 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР