Четири години след трагичната кончина на Милен Цветков точно на

...
Четири години след трагичната кончина на Милен Цветков точно на
Коментари Харесай

Милен Цветков забравен от последните си две жени

Четири години след трагичната кончина на Милен Цветков навръх Великден единствено първата му жена Дана Начева (на главната снимка) уважи паметта му. Тя е майка на огромната му щерка Калина. Въпреки че се развеждат преди близо 20 години, до последно остават в другарски връзки.

Дана живее в Холандия, където има второ семейство. Тя обаче не пропусна да си спомни за починалия си брачен партньор и татко на щерка ѝ на черния за тях 19 април, когато през 2020 година надрусаният Кристиан Николов лиши живота на журналиста в брутална злополука на столичния бул. „ Черни връх “.

„ Бащата, приятелят, журналистът, признакът на свободата на словото. Провокатор, в непрекъснат блян да задава въпроси и да окуражава тези към него да слагат под въпрос всеки факт. Всеки, който го познаваше, би го нарекъл другар, може би тъй като имаше доста мощно наличие сега, стигаше до сантиментална фамилиарност скорострелно ", написа Дана за починалия публицист.



Ивета по този начин и не пророни дума за бащата на сина си

Примерът ѝ не бе последван от втората жена на починалия тв водещ Ивета, от която той има наследник Боян. Бившата масажистка и журналистът живяха щастливо на фамилни начала в продължение на единствено две години. Тя е доста по-млада от него, а възрастовата разлика посред им се оказала основна причина за раздялата. Въпреки това те нямаха проблеми, свързани със шерване на родителството, и до последния си мирис Милен бе извънредно безрезервен татко за сина си Боян, който е към този момент на 11 години. Майка му заобикаля публичността и до момента не е говорила за загубата на Цветков пред обществото.



Астроложката Милена също не загатна годишнината от кончината на журналиста

Безмълвна за четвъртата годишнина от гибелта на журналиста остана и последната му обич Милена. Астроложката, която издаде книга, отдадена на връзките им няма и година след нещастието, от дълго време спря да приказва за тв водещия, с който живееше до гибелта му. Няма обаче нищо срещу да се появява на дребния екран в предаването на Гала ежеседмично, с цел да прави нумерологични и астрологични прогнози.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР