Често се случва да се видят еднакви цифри на часовника

...
Често се случва да се видят еднакви цифри на часовника
Коментари Харесай

Тайните на огледалните часове и какви знаци ти дават

Често се случва да се видят идентични числа на часовника - 11:11;12:12 или 22:22. Те се назовават огледални часове и провокират интерес измежду хората.

Виждания за огледалните часове

Нумерологията търси в тези съвпадения на числа послания от Вселената. В тази процедура е заложена вярата в стойностите на всяко число. Цифрите подхождат на архетипи със значение, което варира съгласно другите комбинации, които цифрите вършат между тях.

Науката не поддържа тези вярвания, защото ги счита за просто съвпадане и не открива връзка със съдбовни смисли в живота.

Много хора обаче считат тези съвпадения на повтарящи се числа като знак за шанс и търсят н тях удостоверение на личното чувство, че се движат по прав за тях път. Ето какво е смисъла съгласно нумерологията на най-често срещаните огледални часове.

Значение на огледалните часове

Защо виждаме 00:00 часа

В нумерологията нулата е с духовно значение на прераждане. Струпването на нули, което изговаряме като нула часът е обвързвано с връщането към произхода на това, което обмисляме като проблем, с цел да намерим неговото позволение.

Какво значи 01:01 часа

Повтарянето на единицата в огледален час се пояснява като знак от Вселената, че някой изпитва обич към вас.

Значение на 02:02 часа

 Огледални часове

Числото 2 символизира двойнствеността на човешката същина. Това са положителното и злото, двете страни на една и също монета, двата полюса, които живеят във всеки от нас. Според нумерологията скупчването на тези числа е знак, че някой крие нещо и е потаен в дейностите си към вас.

Символика на 03:03 часа

Числото 3 реализира връзката сред мозъка, душата и тялото за нумерологията. Когато ги срещнем в огледални часове, то би трябвало да ни подскаже да имаме вяра на възприятията си, те не ни лъжат.

Какво значи 04:04 часа

В нумерологичното нареждане цифрата 4 се свързва с реда, организацията и практичността. За тези, които срещнат тази композиция в часовете, то е знак, че би трябвало да се погрижат за здравето и физическото си благоденствие, които имат потребност от нареждане.

Защо виждаме 05:05 часа

Петицата е цифрата на любовта и свободното изложение. За нумерологията това е часът на любовта, която е лоялна и надеждна.

Ако забележим 06:06 часа

С тази композиция Вселената ни подканва да се погрижим за себе си и да сложим ред във вътрешния си мир.

Значение на 07:07 часа

 Тайните на числата

В доста култури 7 е щастливо число. В огледалния час то сбъдва желанията.

08:08 часа - какво значи

Връзката ни с нашата мъдрост, вътрешен глас и обич се реализира от цифрата 8. В огледалните часове то ни поучава да бъдем внимателни и да не се доверяваме на всеки.

Символика на 09:09 часа

Число на упоритостта и отговорността - по този начин нумерологията дефинира цифрата 9. В огледални часове то е увещание да отделяме време на себе си и да сме виновни към личната си персона.

Тълкуване на 10:10 часа

Тази композиция ни поучава да имаме поради, че значим цикъл в живота ни приключва и стартира нов, а това значи и нови прекарвания.

Дали ще се научим да четем посланията в тези съвпадения на числа зависи от нас, от вярата ни в нумерологията и нейните постановки. За скептиците огледалните часове демонстрират какъв брой бързо тече времето, с цел да ни сервира такива повтарящи се комбинации.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР