Често ни казват, че закуската е най-важното хранене за деня,

...
Често ни казват, че закуската е най-важното хранене за деня,
Коментари Харесай

Лесната рецепта за овесени ядки за една нощ на Майкъл Мозли е една от любимите му здравословни закуски

Често ни споделят, че закуската е най-важното хранене за деня, само че това е и храненето, което е елементарно да пренебрегнете, когато сте в бързаме.

За тези от нас, които желаят да прибавят по-добра конструкция към безредното си утринно хранене, доктор показа четири „ здравословни “, само че елементарни хрумвания – в това число неговите лесни овесени ядки за една нощ. Д-р Мозли, специалистът зад диетата Fast 800, преди този момент показа своите закуски като част от сесия с въпроси и отговори.

Телевизионният доктор взе участие във конгрес „ Попитайте ме каквото и да е “ на когато го попитаха за здравословни закуски. Д-р Мозли отговори: „ Нещата, които хапвам на закуска и които имам вяра, че са здравословни, включват: овесена каша с добавени ядки. Не инстантните неща, а валцувани пълнозърнести овесени ядки с пшенични трици. Купувам лична марка от супермаркета.

" Можете също по този начин да приготвите елементарни овесени ядки за една нощ: сложете половин чаша овесени ядки в купа, покрийте с мляко, оставете за една нощ в хлади...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР